Sayfalar

DERMODAY CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ

DERMODAY CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ
DERMODAY KOZMETİK CİLT BAKIM ÜRÜNLERİ

10 Ağustos 2013 Cumartesi

+FARFELLA (FİYONK) BİBER, KABAK VE ZEYTİN SOSLU MAKARNA TARİFİ



2 Yemek kaşığı Siyah Dilim Zeytin (Çekirdeksiz)
3 Adet Kabak
1 Adet Küçük soğan
3 Yemek Kaşığı Süt
2 Adet Taze Kırmızı tatlı biber
4 Yemek Kaşığı sıvıyağ
Karabiber
Tuz
Makarnanızı haşlamak için tencereye su, 2 Kaşık sıvıyağ ve tuz ekleyerek kaynamaya bırakın. Kaynayan makarna suyuna farfalle (fiyonk) makarnanızı ilave edin. 14-16 Dakika haşlanan makarnanın suyunu süzün. Soğuk Su’dan geçirip hamurlaşmasını önleyin.
Büyükçe bir tencere de, doğranmış soğanları, 2 yemek kaşığı yağla pembeleşene kadar kavurun. Küçük küpler halinde doğranmış biber ve kabakları da ekleyerek 10-12 dakika soteleyin. Sütü, tuzu ve Karabiberi de ekleyin. Süt ısınca Makarnanızı ilave edin. 3 Dakika karıştırıp ocaktan alın. Tabaklara servis yapın. Üzerine siyah dilim zeytinleri ve rende permesan veya rende kaşar peyniri serperek daha lezzetli yapabilirsiniz. Afiyet Olsun.


Babe ürünleri www.tatlicadi.com.tr de

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder